Alles wat jij moet weten over het kopen van anabolen

Voor het anabolen kopen is het nodig om de verschillen te weten. Om de verschillen uit te kunnen leggen van de verschillende soorten anabole steroïden moeten we terug naar het testosteron. De anabole steroïden zijn afgeleid van het testosteron in feite is het een synthetisch hormoon gebaseerd op testosteron. Het synthetische hormoon wordt daarna aangepast naar de verschillende vormen en doelen, zoals orale inname, krachtiger worden, minder krachtige werking, langere activiteit, androgene als anabole eigenschappen, minder bijwerkingen, langere detectie bij de controles of juist niet.

steroiden met naaldEr zijn tal van chemische structuurformules welke van belang zijn bij het kopen van anabolen.Testosteron is de moeder van alle anabole steroïden middelen en altijd hierop gebaseerd. Oraal ingenomen steroiden heeft een langere actieve werking door de werking van de lever welke het afbreekt. Oraal ingenomen synthetische homonen heeft hierdoor ook een lagere actieve werking. Het metabolisme van de lever breekt alle nutteloze metabolieten en androsteron en ook de ketosteroiden af en voert het af via de urine. Hierdoor kan de anabole steroïden haar werk niet doen. Daarom zijn er ook zoveel andere middelen van anabole steroïden in de vorm van injecties en gels plus pleisters. Om toch op een effectieve wijze anabole steroïden te kunnen gebruiken is het belangrijk om synthetisch anabole te bestellen.

Er zijn verschillende aanpassingen mogelijk. We zullen ze niet allemaal tot in detail met je bespreken op het chemische verbindingsniveau.

De groeihormonen

Een andere categorie van krachtversterkers, prestatie hogers en ook spiermassa vergroters is het groeihormoon. Het wordt ook wel HGH genoemd, afgeleid van Human Growth Hormone. Het valt niet onder de anabole steroïden. anabole steroïden zijn namelijk een op synthetische hormonen gebaseerde mannelijke geslachtshormonen (testosteron). HGH’s zijn een op peptide hormonen gebaseerde proteïne welke door de hersenen aangemaakt worden. Menselijke groeihormonen zijn dus geen steroïden, maar ze hebben wel een androgene werking. In de medische wereld worden ze vaak gebruikt om de groei van erg kleine kinderen te bevorderen en voor het versterken van de kracht van de oudere mensen.

Synthol

Er is (in het algemeen) onder de echte bodybuilders weinig respect voor de prutsers welke niet vier tot zes keer in de week gaan trainen, niet op hun voeding letten en slecht slapen en dan in een paar maanden verwachten om eruit te zien als iemand die al vele jaren volop traint en gedisciplineerd eet.

Als je niet de discipline hebt om te trainen dan moet je ook niet gaan zoeken naar binnendoor weggetjes en anabole steroïden kopen. Het is niet slim om hiervoor te kiezen. Het is bijna hetzelfde als valsspelers welke implantaten laten inplanten om er beter uit te zien. No Pain No Gain is het motto! Het is belangrijk om stevig te trainen om zo een mooi en sterk lichaam te krijgen. Je houdt niet alleen andere voor de gek, maar ook jezelf. Het worden ook wel synthol sukkels genoemd.

Synthol is een op natuurlijke vetten gebaseerde olie. Het bevat een ontsmettend middel en gespierd door gekochte anaboleook een krachtige pijnstiller. De spieren worden volgepompt met vetzuren. Het zorgt niet voor meer kracht, maar alleen voor loze massa. Het is eigenlijk eerder zo, dat je er kracht door verliest. Greg Valentine is een voorbeeld van een bodybuilder welke belachelijk gevormde biceps had welke naar zijn triceps wegzakten. Vervolgens kon hij met ene mes het pus eruit snijden. Er zijn nog meer van zulke voorbeelden. Je spieren oppompen moet je doen door goed te trainen en door goed te eten. Simpel!

Welke anabolen kuur kun je het beste gaan kopen?

Het is moeilijk om je te adviseren over het gebruik van anabole androgene. De verschillende steroïden hebben hun eigen uitwerking en eigenschappen. Ook worden ze vaak gecombineerd. Het is vaak een hele uitdaging om je goed te laten voorlichten over wat voor jou het beste is om aanschaffen. Het gaat om verschillen in de vochtretentie, detecteerbaarheid, aromatisering, risico’s en ook de anaboo en androgeen ratio. Anabolen kopen doe je niet zomaar, immers je kunt niet naar de drogist om een potje anabolen te kopen. Het is immers illegaal. Het is belangrijk om adviezen in te winnen. De vraag is daarna echter nog wel of je er ook aan kunt komen. De kwaliteit van de verschillende leveranciers is erg wisselend. Wees jezelf hier ook bewust van. Het is vaak ook de vraag of wat je wordt aangeboden ook daadwerkelijk geleverd wordt.

Hoe moet je anabole steroïden gebruiken?

Laten we je nogmaals herinneren wat er allemaal van belang is. Spiermassa opbouwen doe je met een goed dieet en met de juiste training. Daarnaast is voldoende slaap ook van belang. Als je denkt dat je resultaten met anabole steroïden kunt boeken zonder deze elementen, dan heb je het mis. Het is belangrijk om te letten op de hoeveelheid calorieën welke je inneemt. Ook is het goed om te weten wat de verhouding vet, koolhydraten en proteïne is voor je.

Er zijn een viertal voorkomende manieren om anabole steroïden te gebruiken. Je kunt orale pillen gebruiken, de anabole steroïden injecteren, cremes en gels gebruiken en ook huidpleisters. Het orale innemen is het gemakkelijkste. Het nadeel is echter, dat het voor een groot deel wordt afgebroken en daarom slechts voor een zesde in de actieve vorm beschikbaar is. Om dit te verhelpen worden er middelen gebruikt om de buitenkant van de pillen minder snel af te laten breken. Het is echter slecht voor de lever. Een andere manier is om de anabole steroïden direct in de spieren in te spuiten. Het grote risico hier is, dat je het in een ader kunt spuiten. Het is zeer gevaarlijk en kan zelfs tot de dood leiden. Pleisters zorgen voor een regelmatige afgifte. Cremes en gels zijn ook beschikbaar maar de opname is tot slechts 10 procent beperkt. Ook duurt de opname zes uur lang. Het kan dan gebeuren, dat je gaat douchen en het meeste weer wegspoelt. Ook is het gevaarlijk wanneer je iemand een knuffel geeft (vooral bij kinderen) en ze het ongemerkt ook op hun huid krijgen en dus innemen.

 

https://youtu.be/xCo2itJ-SNk

Wie bestellen de steroïde?

De laatste cijfers van het Nederlandse centrum voor de dopingvraagstukken (de NeCeDoO heeft aangegeven dat er ongeveer 1,7 miljoen mensen naar de sportschool gaan. Ongeveer 100.000 tot 150.000 mensen hebben hiervan ooit een keer doping gebruikt. 50.000 mensen gebruiken regelmatig doping. Het is ook zo, dat ongeveer een kwart van alle jongeren welke naar een sportschool gaan overwegen om een anabole steroïden kuur te gaan gebruiken. Het is vaak de vraag hoe je ze herkent.

De grote vergissing was vaak, dat de anabole kuren alleen door mensen gebruikt werden welke al op een niveau waren gekomen waar ze niet meer verder konden gaan. Het is veel mensen ontgaan, dat het juist die jonge groep van jonge sporters is welke interesse hebben in de steroïden middelen. Ze willen snel resultaat zien op een zeer korte termijn. Het is bijzonder grappig om te zien hoe mensen bij de professionele bodybuilders al opmerkingen gingen maken als ze een shake aan het drinken waren. Men dacht dat men dan al aan het anabolen kuurtje was. Het is natuurlijk erg irritant voor, aangezien ze geen gebruik maken van anabole steroïden, maar ze hier wel aan gekoppeld worden.

Anabolen kopen gebeurt volgens berekeningen door ongeveer 1 op de 100 sporters. Van de 2.000.000 mensen die naar een sportschool gaan zijn er 20.000 gebruikers. We hebben het dan nog niet over de groeihormonen of andere hormonen en slechts over de anabole steroïden.

De handel in anabole steroïden

In vele landen is de synthetische anabolen verboden in de sport en ook daarbuiten. Vaak worden ze nog wel gemaakt in laboratoria van landen waar de regels minder strikt zijn en waar ze dan van gesmokkeld worden vanuit dat land naar andere landen. Ze worden soms ook in illegale laboratoria gemaakt en dan illegaal verkocht. Er zijn volop mogelijkheden om illegaal aan anabole steroïden te komen. Er zijn verhalen dat mensen de Aids patiënten opwachten om de groeihormonen van hun te kopen voor een leuke prijs.

De dopingcontroles

De meest voorkomende manier om te testen op epo doping en het gebruik hiervan is door te kijken naar de urine. Bloed en haar wordt ook wel eens gebruikt. Afhankelijk van de dosering, het soort steroïde en de manier van het innemen kunnen ze ongeveer dertig dagen na gebruik nog te traceren zijn. De sporen lijken echter veel op de lichaamseigen hormonen. Het is daarom moeilijk om ze vast te stellen. Ook in de Tour de France wordt het gebruik van doping betwist.

 

Hoe werkt een anabolen kuur?

Anabole kuren zorgen op meerdere manieren om meer spieren te ontwikkelen. Het gebeurt onder andere doordat de androgene ontvanger van een spiercel de mogelijkheid biedt om de anabole steroïden eraan te laten binden. Hierna gaan ze over tot het aanzetten van eiwitten in de spierweefsels. Het is een anabole werking. Anabool betekent trouwens opbouwen. Ook versterkt het de mannelijke eigenschappen, waaronder dus de spiermassa. Het is een androgene werking.
Ook hebben anabole steroïden een werking op het katabole proces. Het is het proces om het afbreken van de spierweefsels tegen te gaan. Het afbreken om van spierweefsel om er glutamine uit te halen om energie te krijgen uit de spieren wordt tegen gegaan. Het komt door de blokkerende werking op het cortisol. Cortisol is een stresshormoon wat spiereiwit afbreekt.

Andere goede effecten van anabolen!

Naast het vergroten van de spiermassa en ook het tegenhouden van de afbraak van de spiermassa helpen anabole nog op andere manieren. Zo wordt de zuurstofcapaciteit verhoogd en ontstaat er een stimulerende werking op de rode bloedcellen in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een groter uithoudingsvermogen.

Ook ontstaat er een immuun stimulerende werking waardoor de groei van de lichamelijke afweer bij infecties groeit. Daarnaast stimuleert de anabole steroïde een hogere kalkafzetting in de botten. Een tal van studenten (vooral in de Verenigde Staten) welke aangeven dat het hun concentratie verhoogd werd door het gebruik van anabolen.

Hoeveel kun je groeien door hormonen?

gespierde man aan de steroide kuurOnderzoek over een periode van 30 jaar heeft aangetoond, dat men 2 tot 5 kilo kan groeien (aan droge massa) en aan kan komen over een periode van 10 weken. Een periode van 10 weken waarbij men de anabole steroïden koopt en gebruikt. Vaak zie je een hogere toename van het gewicht, maar dat is dan voor het grootste deel vocht. Na het gebruik verdwijnt dit dan ook weer. Het resultaat is trouwens wel afhankelijk van het soort AAS wat men gebruikt. Ook is het afhankelijk van de dosering, de duur en ook van de genetische aanleg, de training en de voeding.

Hoe lang duurt het voordat de spiermassa weer verdwijnt?

De effecten va het gebruik van AAS (of de spiermassa) nemen geleidelijk af. Het kan ongeveer 6 tot 12 weken duren tot het effect verdwenen is. Natuurlijk spelen de eerder genoemde factoren ook hier een rol bij.

Werken de anabole steroïden voor het gehele lichaam?

Het bovenlichaam lijkt volop te profiteren van de anabole steroïden en vooral de borstkas, de nek, de schouders en de bovenarmen met de biceps en de triceps. Het komt door het feit dat de androgene ontvangers veel meer in het bovenlichaam voorkomen. Het grootste verschil bij de gebruikers van anabole steroïden en de niet gebruikers van anabole steroïden zit hem vooral in de trapezius en daarnaast ook nog in de vastus lateralis. Het is de grootste spier van de quadriceps die volop profiteerd als jij anabolen kopen gaat.