Anabolen gebruiker

Anabolen kuur

Vooral fitness sporters en beginnende bodybuilders krijgen te maken met anabolen, doping en andere medicijnen om de spiermassa sneller te laten groeien. Doping en sport zijn helaas gekoppeld aan elkaar. Anabolen zijn echter niet ongevaarlijk deze spiermassa pillen kunnen ernstige ziekten opleveren. Het is daarom belangrijk om wanneer je hier toch voor kiest het op de juiste manier gaat gebruiken. Informeer jezelf goed over de voordelen en de nadelen als je ervoor kiest om een anabolen kuur te gaan volgen.

Anabolen en andere vormen van doping worden door outsiders vaak direct als rommel en rotzooi bestempeld. De meeste verhalen die je hoort over doping of anabolen zijn negatief, of niet? Het is echter niet altijd correct. Doping gebruiken is niet altijd slecht voor je. Het kan je ook zeer goed helpen. De negatieve verhalen zijn vaak overdreven. Het is trouwens vaak de gebruiker welke voor deze slechte verhalen zorgt. Ze willen vaak teveel in een zeer korte tijd. Het is te vergelijken als iemand die twintig kilo overgewicht heeft en in een week dit allemaal wil verliezen. Het is onmogelijk en ook erg ongezond. Omgekeerd geldt hetzelfde bij het opbouwen van spiermassa.

Doe voldoende research

Voordat je aan je eerste anabolen pillen gaat beginnen is het belangrijk om voldoende research te gaan doen. Het onderzoek kan neveneffecten boven water toveren, welke bij een specifieke spier pillen horen. Ook kun je onderzoek doen naar alle voordelen en de nadelen van spiergroei pillen. Hierdoor kun je een weloverwogen en verstandige beslissing nemen of je wel of niet wilt starten aan een anabolen kuur. Laat je niet verleiden door teksten als snel groot worden of snel veel spiermassa krijgen. Kijk naar alle effecten en waarom je wel of niet zou moeten starten aan een anabool kuur.

 

Start met een goede basis

Het is beter om pas  snel spieren te willen kweken met pillen als je meerdere jaren trainingservaring hebt. Het is belangrijk om eerst het maximale uit je spieren te halen op een natuurlijke manier. Pas als deze groei stagneert is het slim om voor een kuur te kiezen. Kijk wanneer je aan je max zit en wanneer je niet meer kunt groeien. Deze spiermassa kun je het beste vasthouden. Begin ook niet met een anabolen kuur als je jonger bent dan 22 jaar.

 

De juiste voeding en training

Kies ervoor om een goed trainingsschema te gebruiken. Weet hoeveel oefeningen, reps en setjes je doet. Weet ook hoeveel je moet trainen en hoeveel tijd je lichaam nodig heeft om te herstellen. Door jezelf niet overmatig te trainen ontstaat er ruimte voor je spieren om te groeien. Ook is het belangrijk om de juiste voeding hierbij te nemen. De juiste combinatie van goed eten en trainen zorgt ervoor dat je spieren snel en sterk zullen groeien.

 

Natuurlijk moet je ook aan je gezondheid denken

Laat jezelf een keer helemaal checken door een dokter. Test je hart, je longen, je nieren en je bloed en lever op ziekten en kwalen. Als je lichaam in goede vorm is dan kun je ook beginnen met steroids. Je kunt jezelf zelfs regelmatig laten testen door de arts om zo een vinger aan de pols te houden.

 

Zijn testosteron pillen wat voor mij?

Hierna kun je de vraag beantwoorden of ook jij met een kuur wilt gaan beginnen of niet.

Laat een reactie achter